top of page

L'EQUIP

El campus neix amb GASTRONOMIA BRUTAL, és a dir el mateix cuiner Marc Ribas i el seu equip. Amb la il.lusió de fer arribar la formació i divulgació culinària, gastronòmica i pagesa del nostre territori a les escoles. 

Per arrencar aquest projecte, vam pensar en un campus, unes estades inmersives a la cuina i natura, on la diversió i el treball en equip fóssin pilars. Per poder desenvolupar un projecte així necessitàvem acompanyar-nos amb els millors de totes les branques necessàries: El lleure, el plà acadèmic, i la salut. 

És per això que tenim la gran sort de comptar amb l'escola d'Hoteleria Joviat com a companys de viatge i encarregats del plà acadèmic i professorat. Amb la Fundació Pere Tarrés encarregats del lleure i la dinamització dels grups, i l'Hospital Clínic com a suport al desenvolupament d'hàbits saludables i la part més solidària del projecte.

Això no es queda aquí, sinó que poc a poc hem anat sumant gent en aquest projecte que pretén acostar, una mica més, el camp i la cuina als més petits. 

Comptem amb cases com Torrons Vicenç, Girona Excel.lent, el Cluster Gourmet Català, Casa Gay, Ral d'Avinyó i Rei del Galliner.

L1001977.jpg
1BC262D8-CFB5-4416-A289-6BEB8B4E184B.jpeg
bottom of page